Cercar

Inici

V Marxa per la igualtat 2022

Us convidam a participar a la cinquena edició de la Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, que es durà a terme el dia 27 de novembre. Es tracta d'una marxa o passejada de caràcter popular per a fomentar la igualtat de gènere, amb una activitat esportiva saludable com és la marxa nòrdica, encara que s'hi pot participar també caminant sense bastons. No hi està permesa la participació amb patins, bicicletes i altres vehicles de rodes. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància, perquè cadascú s'hi posi la seva fita i tota la ciutadania hi pugui participar.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són totalment gratuïtes. S'hi poden inscriure totes les persones, sense límit d'edat, i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la marxa és popular. Els infants menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats de persones adultes.

Les inscripcions es poden formalitzar de dues formes:

  • Per Internet a Spormaniacs del 24 d'octubre al 24 de novembre
  • Presencialment a pl. de Santa Eulàlia (només en cas que quedin places disponibles) el 27 de novembre de 9 a 10.30 h

RECOLLIDA DE DORSALS i OBSEQUI (fins a exhaurir-ne existències)

Tots/tes els/les participants hauran de recollir el seu dorsal presencialment el 27 de novembre a la pl. de Santa Eulàlia, de 9 a 10.30 h.

Participants inscrits amb antelació per Internet a www.sportmaniacsbaleares.com

Podran recollir el seu dorsal i l'obsequi directament als envelats de recollida de dorsals i obsequis, presentant el correu electrònic de confirmació d'inscripció.

Participants inscrits presencialment a la pl. de Santa Eulàlia (només en cas de places disponibles)

Hauran de formalitzar en primer lloc la seva inscripció als envelats d'inscripció de darrera hora i després recollir el seu dorsal i l'obsequi (només en cas de disponibilitat).

SORTIDA

La sortida es farà des de la pl. de Cort, a les 11 h.

Abans de la sortida, es donaran recomanacions sobre la Marxa, el seu recorregut i els aspectes que s'han de tenir en compte en la pràctica esportiva; s'oferirà informació útil sobre les característiques de l'itinerari i els avituallaments.

RECORREGUT, DISTÀNCIA I PUNTS D'AVITUALLAMENT

El recorregut total consta d'11 km, encara que els/les participants poden recórrer la distància que considerin més convenient segons les seves capacitats o els seus interessos.

Plaça de Cort - c. del Conquistador, parc de Mar - semàfor, platja de Can Pere Antoni - molins del Portitxol - el Portitxol, platja del Molinar (1r avituallament) - el Molinar ¿ la Ciutat Jardí - El Peñón - Cala Gamba - Sant Joan de Déu/el Carnatge (2n avituallament) - Cala Estància - Club Sant Antoni de la Platja - Platja de Palma - av. de Bartomeu Riutort ¿ c. de l'Arenal (Platja de Palma, entre el balneari 13 i la Creu Roja).

Hi ha tres distàncies possibles. Tothom ha de sortir des de pl. de Cort i, segons les seves capacitats físiques, ha de triar l'arribada al punt 1, situat a la platja del Molinar, o l'arribada al punt 2, situat a Sant Joan de Déu, o fins al punt 3 i final, situat a Platja de Palma.

Des de qualsevol punt del recorregut els/les participants poden fer ús gratuït dels busos de l'EMT (vegeu-ne més endavant les condicions):

1. Pl. de Cort ¿ platja del Molinar: 3,5 km

2. Pl. de Cort ¿ Sant Joan de Déu/el Carnatge: 7,0 km

3. Pl. de Cort ¿ Platja de Palma (balneari 13): 11 km

A cadascun dels tres nivells hi haurà un punt d'avituallament amb aigua envasada en recipients reciclables per als participants.

També disposarem de fruita per als participants, tant als avituallaments com a l'arribada, gràcies a la col·laboració de Mercapalma.

ARRIBADA

L'arribada oficial estarà situada a la platja, prop del balneari 13 i de la Creu Roja de Platja de Palma.

En arribar hi haurà un avituallament d'aigua i fruita, així com una activitat dirigida d'estiraments i ioga a càrrec de la nostra col·laboradora Sammy.

Es preveu que els actes acabin a les 14 h.

TRANSPORT GRATUÏT ¿ Col·laboració de l'EMT

Gràcies a la col·laboració de l'EMT, els/les participants poden utilitzar de forma gratuïta els autobusos de les línies 3-7-15-20-25, des de les 9 fins a les 18 h, i des de Palma a qualsevol dels avituallaments, fins i tot fins a l'arribada, tant d'anada com de tornada.

Per a obtenir aquesta gratuïtat els/les participants han de mostrar el justificant d'inscripció o el dorsal al conductor.

PARTICIPACIÓ DE MENORS DE 18 ANYS

Els/les menors de 18 anys hauran de comptar amb l'autorització de participació del/de la pare/mare/tutor/tutora i, per tant, seran aquests/aquestes, amb el DNI i els noms i llinatges, els que confirmin l'autorització del/de la menor per a participar i continuar amb la inscripció.

És molt important que es faciliti un número de telèfon mòbil de contacte, que es relacionarà amb el dorsal del menor (per a possibles emergències).

Duració: 27 de novembre de 2022.
Horari: de 11:00 a 14:00.


Data darrera modificació: 29 de novembre de 2022

© OMIC Plaça de l'Olivar 4. 07002 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 72 46 50 | Fax: 971 72 02 70