Cercar

Inici

Rebaixes

21 de maig de 2020

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat mitjançant l'Ordre SND/414/2020, de 16 de maig, la realització de rebaixes als territoris que estiguin en fase 1 i fase 2, a partir del 18 de maig, sempre que s'evitin aglomeracions.

D'aquesta manera, es permeten les accions comercials o de promoció que duguin a terme els establiments comercials als territoris que hagin entrat en la fase 1, sempre que vagin acompanyades de mesures destinades a assegurar que no es generin aglomeracions que impedeixin el manteniment de la distància de seguretat o el compliment dels límits de cabuda.

Per a comprar en rebaixes és convenient que seguiu unes recomanacions:

· Evitau aglomeracions i utilitzau mascareta.
· Feis una llista del que necessitau comprar.
· Els comerços no estan obligats a fer rebaixes.
· Comprovau que els productes rebaixats mostren el preu original i el rebaixat o el percentatge de rebaixa.
· Els productes rebaixats han de tenir la mateixa qualitat i garantia que la resta de productes. No han de tenir defectes.
· Si la botiga accepta targeta de manera habitual, també ho ha de fer en rebaixes.
· Heu d'informar-vos sobre la política de canvis i devolucions, ja que no són obligatòries si el producte no és defectuós.
· En les compres en línia, disposau d'un mínim de 14 dies per a retornar el producte, excepte si es tracta d'un producte personalitzat, o per raons d'higiene, etc.
· Conservau les factures i tiquets de compra, ja que són necessaris per a poder reclamar.
· La garantia i el servei postvenda en la compra d'un article rebaixat són les mateixes que per a la resta de productes.
· Els establiments estan obligats a tenir fulls de reclamació.

Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, plaça de l'Olivar, 4 bxs., 07002 Palma, tel. 971 72 46 50 i 971 71 27 48, www.omic.palma.cat.

Data darrera modificació: 21 de maig de 2020

© OMIC Plaça de l'Olivar 4. 07002 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 72 46 50 | Fax: 971 72 02 70