Cercar

Inici

L'Oficina Municipal d'Informaciķ al Consum realitzā els tallers "Consum responsable" i "Com llegir les factures" a l'Associaciķ per a la Salut Mental Gira-Sol.

8 de novembre de 2022

Foto Associaciķ Gira-sol

L'OMIC va realitzar, els passats 26 i 27 d'octubre, dos tallers sobre consum responsable i com llegir les factures, adreįats a l'alumnat de l'Associaciķ per a la Salut Mental Gira-Sol, que fa feina per a aconseguir la inserciķ laboral de les persones amb trastorn de salut mental.

A l'activitat de consum responsable, es va tractar el concepte de persona consumidora, es donaren pautes sobre com fer un consum responsable amb les persones i el planeta, i s'introduīren conceptes com globalitzaciķ, petjada de carboni, comerį just, productes ecolōgics i economia circular. També s'hi proposaren diferents opcions per a fer un consum responsable a diari.

A l'activitat sobre com llegir les factures es va explicar la diferčncia entre factura, tiquet, pressupost i contracte, i com llegir les nostres factures per a entendre'n el contingut.

Aquests tallers s'emmarquen dins les activitats sobre consum responsable que realitza l'OMIC amb l'objectiu de donar a cončixer els drets com a persones consumidores i de conscienciar sobre la importāncia de fer un consum responsable respectuķs amb el medi ambient i les persones, d'acord amb l'ODS 12 (producciķ i consum responsable) de l'Agenda 2030.

L'oferta d'activitats engloba 6 tallers diferents des dels quals es tracten diversos āmbits del consum, com sķn la compra de roba, les etiquetes dels productes, les compres per Internet, el concepte de consum responsable i economia circular, aprendre a llegir factures i com reclamar.

Les activitats van adreįades a la ciutadania en general i a les persones consumidores més vulnerables en especial. Es realitzen als centres educatius o a les entitats socials del municipi de Palma, un cop feta la solˇlicitud a través del web de Palma Educa, www.palmaeduca.cat.

Data darrera modificaciķ: 8 de novembre de 2022

© OMIC Plaįa de l'Olivar 4. 07002 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971 72 46 50 | Fax: 971 72 02 70